Skontaktuj się z nami

tel. 61 222 69 40
redakcja@horyzont.biz

pracujemy w godzinach:
pn.-pt. 8:00 - 16:00

Newsletter

Polski Sektor Mleczarski e.X

Dostępność: towar jest dostępny
Cena: 190,00 zł 190.00
Cena netto: 180,95 zł
quantity szt.
dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Polski Sektor Mleczarski e.X | Wydanie 2017 - rozszerzone

X edycja Polskiego Sektora Mleczarskiego to znana i ugruntowana pozycja książkowa, która ukazuje się nieprzerwanie od 2007 roku. Jest to jedyne tego typu wydawnictwo dostępne na Polskim rynku. Książka zawiera ponad 100 stron konkretnych i merytorycznych danych o firmach mleczarskich. Dodatkowo książka została wydana w jubileuszowej odsłonie.

 

Polski Sektor Mleczarski

 

Co zawiera książka?

  • Pełne dane teleadresowe 340 firm mleczarskich
    • Zakłady i spółdzielnie mleczarskie (siedziby główne wraz z oddziałami produkcyjnymi)
    • Drobni przetwórcy mleka - NOWOŚĆ
    • Importerzy produktów mleczarskich - NOWOŚĆ
  • Podział na małe, średnie i duże przedsiębiorstwa
  • Marki - NOWOŚĆ
  • Rodzaj przetwarzanego surowca (inny niż mleko krowie)
    • Przetwórstwo mleka koziego
    • Przetwórstwo mleka owczego
  • Kategorie wytwarzanych produktów
    • Mleko płynne (pasteryzowane, UHT, inne)
    • Mleko zagęszczone i skondensowane
    • Mleko w proszku, mleko w proszku dla dzieci
    • Napoje mleczne (jogurty, kefiry, maślanki, mleka smakowe, inne)
    • Desery mleczne
    • Śmietany i śmietanki
    • Sery świeże (twarogi, śmietankowe, wiejskie, homogenizowane, inne)
    • Sery miękkie (Roquefort, Camembert, Brie, Mozzarella, inne)
    • Sery półtwarde dojrzewające (Edamski, Gouda, inne)
    • Sery twarde dojrzewające (Cheddar, Ementaler, Parmezan, inne)
    • Sery smażone, topione i smarowidła z serów topionych
    • Wyroby seropodobne
    • Masła
    • Miksy tłuszczowe
    • Serwatka, serwatka suszona, sery serwatkowe
  • Indeks firm mleczarskich wg:
    • zatrudnienia
    • województw
    • wytwarzanych produktów
    • przetwarzanego surowca
    • eksportu na rynki państw trzecich

 

"340 podmiotów – pełne dane teleadresowe - kategorie wytwarzanych produktów -
podział na drobnych przetwórców oraz małe, średnie i duże mleczarnie"

 

 

Co zyskasz korzystając z książki?

  • Kompleksową wiedzę na temat podmiotów aktualnie funkcjonujących w sektorze mleczarskim. 
  • Oszczędzisz wiele godzin pracy na poszukiwaniu potencjalnych klientów.
  • Podniesiesz efektywność działań pracując na wzorowych danych.
  • Precyzyjnie dotrzesz z ofertą Twojej firmy do wyselekcjonowanej grupy zakładów.
  • Nowych klientów.

 

"Jedyny na polskim rynku tak kompleksowy zbiór informacji
o przedsiębiorstwach mleczarskich w Polsce.
"


 

 
Szczegółowa specyfikacja

Tytuł: Polski Sektor Mleczarski e.X
ISBN: 978-83-63339-12-8
Edycja: X
Rok wydania: 2017

Format: 150 x 230 mm
Liczba stron: 110
Oprawa: typu szwajcarskiego, miękka ze skrzydełkiem
Stan: Nowy

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Google+
Click Shop | Hosting home.pl