Informacja

Wpisz w koszyku: HORYZONT a uzyskasz 15% rabat na cały asortyment sklepu. Grudniowa promocja jest ważna do 31.12.2017 r.

Wysyłki realizowane będą do 20.12. Zamówienia złożone po tym terminie zrealizowane zostaną 2.01.2018 r.

Skontaktuj się z nami

tel. 61 222 69 40
redakcja@horyzont.biz

pracujemy w godzinach:
pn.-pt. 9:00 - 16:00

Newsletter

Mapa Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce e.III

2017_06_12 Wykaz Zakladow Miesnych i Rybnych 2017_Wizualizacja-3D_1.jpg
  • nowość
Dostępność: mała ilość
Wysyłka w: 24h
Cena: 590,00 zł 590.00
Cena netto: 561,90 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Nowość! Produkt w sprzedaży od lipca 2017 r. Mapa została wydana w niszowym nakładzie 200 egz. Pozostała dostępność ok 1/3 nakładu.

Na produkt składa się:

  • 1 egzemplarz mapy ściennej
  • 2 egzemplarze książki (np. do pracy dla dwóch osób lub jedna do biura, druga do samochodu).

 

 

Mapa Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce

(Mięsna Mapa Polski) edycja III, wydanie 2017

 

Nowa edycja Mapy Zakładów Mięsnych i Rybnych to kompletne narzędzie pracy, na które składają się duża mapa ścienna (160x120cm) oraz książka. Mapa przedstawia aktualne lokalizacje ponad 1700 zakładów mięsnych oraz 240 zakładów przetwórstwa rybnego na podkładzie szczegółowej mapy administracyjnej. Książka natomiast zawiera 350 stron konkretnych i sprawdzonych danych zakładów zamieszczonych na mapie.

Zarówno mapa jak i książka są ze sobą bardzo dobrze skomunikowane. Połączenie danych aktualnie funkcjonujących firm mięsnych i rybnych z ich geograficznym rozmieszczeniem na mapie, czyni ten produkt jedynym w swoim rodzaju. Nowe wydanie Mapy Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce zostało zrealizowane na bardzo wysokim poziomie merytorycznym oraz wizualnym.

 

"Kompletne i usystematyzowane dane o aktualnie
funkcjonujących zakładach mięsnych i rybnych"

Mapa Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce (MIęsna Mapa Polski)

"Lokalizacje oraz dane 1700 zakładów mięsnych
oraz 240 zakładów rybnych - pełne dane teleadresowe
-
profil działalności - rodzaj przetwarzanego surowca
- podział na MŚP i duże przedsiębiorstwa"

 

 

Mapa zawiera następujące dane:

  • Lokalizacje 1700 zakładów mięsnych (ubój, rozbiór, przetwórstwo)
  • Lokalizacje 240 zakładów rybnych
  • Podkład administracyjny Polski z pełną siecią dróg i autostrad

Każdy zakład zamieszczony na mapie został oznaczony odpowiednim kolorem oraz unikatowym numerem, wraz z nazwą firmy, odwołującym się do Wykazu firm w książce.

Mapa Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce

 "Mapa Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce to produkt wydany
na bardzo wysokim poziomie merytorycznym jak i wykonania"

 

 

Książka zawiera następujące dane:

- zakłady mięsne

  • Dane 1700 zakładów mięsnych
    • Nazwa, adres, województwo, telefon, e-mail, www
    • Siedziby główne wraz z oddziałami produkcyjnymi
    • Podział na mikro, małe, średnie i duże przedsiębiorstwa mięsne
  • Przetwarzany surowiec
    • Trzoda chlewna
    • Drób
    • Bydło
    • oraz 10 innych gatunków
  • Profil działalności
    • Ubojnie (w tym zdolność ubojowa)
    • Zakłady rozbioru
    • Zakłady przetwórstwa
    • Zakłady mielenia mięsa
    • Zakłady produkujące preparaty mięsne
    • Zakłady MOM
    • Zakłady obróbki dziczyzny
    • Zakłady przepakowywania
    • Chłodnie składowe
    • Zakłady produkujące karmę dla zwierząt domowych

- zakłady przetwórstwa rybnego

  • Dane 240 zakładów przetwórstwa rybnego
    • Nazwa, adres, województwo, telefon, e-mail, www
    • Siedziby główne wraz z oddziałami produkcyjnymi
    • Podział na mikro, małe, średnie i duże przedsiębiorstwa rybne
  • Wytwarzanych produktów
    • Ryby mrożone
    • Mięso z ryb mrożonych
    • Filety świeże
    • Filety mrożone
    • Ryby i filety solone
    • Ryby wędzone
    • Konserwy i prezerwy
    • Marynaty
    • Wyroby garmażeryjne (paprykarze, pasty i pasztety, sałatki, sushi)
    • Owoce morza

Wykaz Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce

"Jedyny na polskim rynku tak kompleksowy zbiór informacji
o przedsiębiorstwach mięsnych i rybnych w Polsce
"

 

 

- Zestawienia i dane statystyczne

Zakłady mięsne oraz rybne zostały zestawione w:

  • Wykazie zakładów mięsnych - nazwa firmy wraz z formą prawną - przedział zatrudnienia (10-49, 50-249 i powyżej 250 osób) - telefon - e-mail - www - adres (ulica, kod, miejscowość, województwo), profil działalności, rodzaj przetwarzanego surowca.
  • Wykazie zakładów rybnych - nazwa firmy wraz z formą prawną - przedział zatrudnienia (10-49, 50-249 i powyżej 250 osób) - telefon - e-mail - www - adres (ulica, kod, miejscowość, województwo), kategorie wytwarzanych produktów.
  • Indeksie wg województw - dzięki temu indeksowi można sprawnie poruszać się po firmach z dowolnego województwa i sektora.
  • Indeksie wg zatrudnienia - dzięki temu indeksowi można sprawnie poruszać się po firmach zatrudniających 10-49, 50-249 i powyżej 250 osób w dowolnym sektorze.
  • Indeksie wg zatrudnienia i województw - dzięki temu indeksowi można sprawnie poruszać się po firmach zatrudniających 10-49, 50-249 i powyżej 250 osób w dowolnie wybranym województwie oraz sektorze.
  • Indeksie wg zakładów ekologicznych - dzięki temu indeksowi można sprawnie poruszać się po firmach, które wytwarzają co najmniej jeden produkt ekologiczny.
  • Indeksie wg eksportu na rynki państw trzecich - dzięki temu indeksowi można sprawnie poruszać się po firmach, które posiadają zezwolenie na eksport na rynki państw trzecich.
  • Indeksie zakładów mięsnych wg profilu działalności i przetwarzanego surowca (gatunku) - to bardzo obszerne, kilkudziesięciostronicowe zestawienie, które precyzyjnie przedstawia listy zakładów mięsnych pod względem profilu działalności i przetwarzanego surowca. Dzięki temu indeksowi można odczytać np. listę ubojni trzody chlewnej albo listę zakładów przetwórstwa drobiu itp.
  • Indeksie zakładów rybnych wg wytwarzanych produktów - dzięki temu indeksowi można sprawnie poruszać się po firmach przetwarzających: Ryby mrożone, Mięso z ryb mrożonych, Filety świeże, Filety mrożone, Ryby i filety solone, Ryby wędzone, Konserwy i prezerwy, Marynaty, Wyroby garmażeryjne, Owoce morza.

Zastosowane Indeksy wg zatrudnienia są jednocześnie zestawieniem największych firm mięsnych i rybnych w Polsce.

We wszystkich zestawieniach zastosowano odpowiednio usystematyzowane nazewnictwo, dzięki któremu szybko można zlokalizować firmę po jej nazwie alfabetycznie. Ponadto w książce znajdują się dane statystyczne - każdy sort firm rozpoczyna symbol sumy ∑, który przedstawia ilość firm w danym sorcie. Dzięki zastosowaniu sum szybko odczytasz ile jest np. zakładów mięsnych w Polsce, ile zakładów w Wielkopolsce, a ile firm zatrudnia powyżej 250 osób, itp. Mapa Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce ma charakter narzędziowy – produkt został zaprojektowany tak, aby korzystanie z niego było jak najbardziej efektywne.

Wykaz Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce

 

 

Co zyskasz korzystając z mapy oraz książki?

  • Kompletne i usystematyzowane dane o aktualnie funkcjonujących zakładach mięsnych i rybnych.
  • Oszczędzisz wiele godzin pracy na poszukiwaniu potencjalnych klientów.
  • Podniesiesz efektywność działań pracując na wzorowych danych.
  • Precyzyjnie dotrzesz z ofertą Twojej firmy do wyselekcjonowanej grupy zakładów ze względu na ich wielkość, profil działalności czy położenie geograficzne.
  • Nowych klientów.

Wykaz Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce

W zestawie znajdują się dwa egzemplarze książki (np. do pracy dla dwóch osób lub jedna do biura a z druga do samochodu).

 

 

Szczegółowa specyfikacja

Tytuł: Mapa Zakładów Mięsnych i Rybnych w Polsce | edycja III
Język: Polski, Angielski
ISBN: 978-83-63339-13-5
Wydanie: 2017
Format mapy: 160x120 cm
Skala mapy: 1:500 000
Oprawa mapy: rurki PCV oraz zawieszka, dwustronnie laminowana UV, matowa
Format książki: 15x23 cm

Oprawa książka: typu szwajcarskiego, miękka ze skrzydełkiem
Ilość stron książki: 345

Ilość zamieszczonych firm: 1700 zakładów mięsnych + 240 zakładów rybnych
Stan: Nowy, mapa zapakowana jest w folię i tubę

Każda firma zamieszczona w niniejszym projekcie przeszła wieloetapowy proces aktualizacji w pierwszym kwartale 2017 r. Finalny wykaz zawiera wszystkie zakłady mięsne i rybne działające w Polsce z wyłączeniem podmiotów działających lokalnie oraz zakładów, których danych nie byliśmy w stanie potwierdzić.

 

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Google+
Click Shop | Hosting home.pl